• +40 268 586 059
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
   “Indiferent ce faceți, faceți cu determinare. Aveți o viață de trăit: munciți cu pasiune și dați tot ce aveți mai bun. Indiferent dacă doriți să fiți bucătar, doctor, actor sau mamă, fiți pasionați ca să obțineți cel mai bun rezultat.” Alia Bhatt
   Citatul de mai sus ne reprezintă în totalitate. În fiecare zi dăm tot ce avem mai bun pentru clienții noștri. Pasiunea și determinarea au stat la baza SAPOROSO - Cucina Eccelente.
   Am pornit acest proiect având peste 10 ani de experiență în diferite sectoare ale industriei alimentare și industriei ospitalității, fie ca furnizori de soluții și echipamente, fie din interiorul industriei alimentare. Ne dorim să construim relații de lungă durată cu clienții noștri, parteneriate sau chiar prietenii. O afacere de succes are nevoie, pe lângă ideea și oamenii din spate, de parteneri de încredere, soluții viabile croite pentru fiecare business în parte.
   Activând în acest sector de mai bine de 10 ani am legat de-a lungul timpului relații de durată cu mari producători de echipamente pentru industria alimentară, companii prestigioase ce ne-au asigurat suportul și soluțiile cele mai potrivite, echipamente de o calitate superioară, rapiditate în găsirea soluțiilor, dar și cursuri de specializare atât pentru echipa noastră cât și pentru clienții noștri. Brandurile pe care le reprezentăm cu mândrie fac parte din ALI GROUP – cel mai mare grup de firme din domeniul echipamentelor din industria alimentară – Lainox, Silko, Dihr, OEM – Pizza ovens, dar și companii europene de renume: SIRMAN, STALGAST, GASTROMETAL.
   În completarea echipamentelor de la furnizorii mentionați anterior oferim și consultanță în alegerea soluției potrivite, proiectarea spațiilor de lucru, idei de business, meniuri și rețetare create împreună cu specialiști din domeniul alimentației publice. Astfel ne adresăm tuturor celor care activează în acest domeniu, dar și celor aflați la început de drum.
   Probabil că una dintre cele mai mari provocări în acest domeniu este lipsa personalului, de aceea echipamentele oferite au cele mai noi tehnologii în optimizarea fluxului, oferind opțiunea unei echipe mai compacte în bucătărie, cu rezultate de cea mai bună calitate. Știm că timpul este prețios pentru cei din HORECA, de aceea oferim soluțiile în cel mai scurt timp.
   Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru și vă așteptăm cu drag în showroom-ul SAPOROSO.
SAPOROSO EQUIPMENT SRL
Str. Barbu Stefanescu Delavrancea nr. 18,
Brasov 500334
+40  268 586 059
office@saporoso.eu
facebook-logo.png
youtube-logo.png